Apteekkipalvelut

Reseptilääkkeet

Reseptiasioissa palvelemme sinua erillisissä reseptintoimituspisteissä, joissa saat henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa lääkkeen oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Kerromme myös, jos lääkärin määräämä lääke voidaan vaihtaa yhtä tehokkaaseen, hinnaltaan edullisempaan valmisteeseen. Keskittämällä lääkeostoksesi apteekkiimme voimme varmistaa, että lääkkeesi ovat yhteensopivia.

Reseptien uusiminen

Välitämme sähköiset reseptit uusittavaksi omalle terveysasemallesi. Teemme halutessasi uusimispyyntöjä myös yksityisille lääkäriasemille. Palvelu on maksutonta. Yksityislääkäri voi kuitenkin periä palveluistaan maksun.

Annosjakelu

Lääkehoidon onnistumisen kannalta on tärkeää, että osaat ja muistat ottaa lääkkeesi oikein. Annosjakelu helpottaa lääkkeiden ottamista, kun päivän lääkkeet ovat valmiiksi annospusseissa. Lääkkeiden annosjakelu auttaa erityisesti iäkkäitä ihmisiä selviytymään päivittäisestä lääkehoidostaan kotona. Ennen annosjakelun aloittamista asiakkaan kokonaislääkitys tarkistetaan yhdessä lääkärin kanssa.

Itsehoitolääkkeet

Meiltä saat neuvot itsehoitolääkkeen oikeaan valintaan ja käyttöön sekä henkilökohtaiset ohjeet terveytesi ja hyvinvointisi edistämiseksi. Tarvittaessa ohjaamme sinut lääkärin vastaanotolle.

Terveydeksi!-lehti

Terveydeksi!-lehti on Apteekkariliiton jäsenapteekkien ilmainen asiakaslehti Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Hae ilmainen Terveydeksi!-lehti meiltä!